Give us a like and we'll keep you in the loop.

Den Triangel is een Antwerpse wijkkrant die sinds maart 2008 meespeelt in het Antwerpse medialandschap. Studenten Journalistiek van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen maken de krant helemaal zelf, en zetten op die manier al hun eerste stappen in het beroepsleven.

Onduidelijkheid rond sluiting winkels Stadsfeestzaal

by <a href='https://dentriangel.smallteaser.com/user/savannahgeluykens' class='captionLink'>Savannah Geluykens</a>
by Savannah Geluykens

Gisteren verscheen in Gazet van Antwerpen dat enkele winkels de Stadsfeestzaal in Antwerpen zullen verlaten. Tommy Hilfiger, schoenenwinkel Lloyd, maar ook Blokker, Casa en Bart Smit zouden later dit jaar hun vestiging sluiten. Maar de geruchten zouden maar voor de helft kloppen.

Er lijken steeds meer winkels te verdwijnen in de Antwerpse Stadsfeestzaal. De champagnebar, Mediamarkt en de interieurwinkel op het gelijkvloers zijn reeds allemaal de revue gepasseerd. Nu zouden er opnieuw winkels verdwijnen. Volgens kledingwinkel Tommy Hilfiger sluit hun winkel omdat het binnenplein een rommelmarkt is geworden, zo verteld een verkoopster aan Gazet van Antwerpen.

Maar of ook Blokker, Casa en Bart Smit, alle drie onderdeel van Blokker Holding, zullen verdwijnen is momenteel nog een groot vraagteken. Hoewel volgens de krant hun winkels ergens deze zomer zullen sluiten, weigeren de medewerkers van de winkels en het management van de Stadsfeestzaal enige commentaar te geven. “Er is nog niets concreet. Zolang er geen definitieve beslissing is gevallen, geven wij geen commentaar.” Het management beweert zelfs dat het artikel dat in de krant is verschenen, voor de helft is opgebouwd uit leugens. Het wordt dus afwachten of de Stadsfeestzaal binnenkort nu effectief opnieuw enkele winkels armer zal zijn.