Give us a like and we'll keep you in the loop.

Den Triangel is een Antwerpse wijkkrant die sinds maart 2008 meespeelt in het Antwerpse medialandschap. Studenten Journalistiek van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen maken de krant helemaal zelf, en zetten op die manier al hun eerste stappen in het beroepsleven.

Mo Made Cupcakes vervangt Happy Socks

De nieuwe pop-up stand is een succes.

De pop-ups in de Stadsfeestzaal gaan even snel als ze gekomen zijn. Ook nu is Happy Socks al vervangen door Mo Made Cupcakes.

De cupcakestore van Mohamed Lamkoref heeft sinds vandaag zijn intrek genomen in de Stadsfeestzaal en zal daar blijven tot 11 maart. Mo Made heeft al een vaste vestiging in de Reyndersstraat. “Het plan is om constant ergens een pop-up shop te hebben,” vertelt een medewerker, “Voorlopig zijn Wijnegem Shopping Center en Shoppingcenter Gent opties voor toekomstige standjes, maar er ligt nog niets vast.”

De cupcakes zijn allemaal zelf gemaakt door Mohamed Lamkoref. De populairste gebakjes zijn Red Velvet, Oreo en 99% chocolade. Vooral de Red Velvet cupcake is altijd een succes en wordt ook aangeraden door eigenaar Mohamed. “Het gebakje heeft een zalige, smeuïge textuur en is felrood vanbinnen met een topping van cream cheese. Voor de gelegenheid werk ik het af met het logo van de stad in chocolade.”