Give us a like and we'll keep you in the loop.

Den Triangel is een Antwerpse wijkkrant die sinds maart 2008 meespeelt in het Antwerpse medialandschap. Studenten Journalistiek van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen maken de krant helemaal zelf, en zetten op die manier al hun eerste stappen in het beroepsleven.

Mag den Triangel verdwijnen?

Het gaat uitstekend met de krant: de studenten schrijven met veel plezier aan hun stukken, onze lezers zijn enthousiast, de krant is een vaste waarde in de buurt geworden. Toch gaat het ook helemaal niet goed met de krant: we zitten op droog zaad. Daarom doen we een beroep op u, lezer, om uw buurtkrant te redden.

Foto door Geralt
Foto door Geralt

De krant drukken kost ons een goeie 5000 euro per jaar. Het district Antwerpen subsidieert ons jaarlijks met 2000 euro. Dank daarvoor! We moeten dus op zoek naar 3000 euro extra er jaar, en daarom gaan we op zoek naar 100 lezers die 30 euro storten. Als u den Triangel in de toekomst wil blijven lezen, schrijf dan 30 euro over op rekening BE11 1430 7095 0248 op naam van vzw De Deur Uit/Den Triangel. Bezorg ons uw naam en adres via redactie@dentriangel.be of met een persoonlijk bericht op onze Facebookpagina. U krijgt de krant dan gegarandeerd in de bus. En we nemen uw naam op in de eregalerij in de volgende Triangel.

Hebt u buren, vrienden, familie die enthousiast zijn over de buurtkrant, spreek ze gerust aan om over te schrijven. Hartelijk dank.